Colecția semnată de Andrea Tincu Toamna‑Iarnă 2023‑2024 a fost prezentată aseară în cadrul Romanian Fashion Week și a impresionat publicul. Fetele au defilat pe podium pe ritmuri de Giacomo Puccini, compozitorul italian. Colecția s‑a încheiat cu o surpriză pentru public.

“Este colecția Andrea Tincu Toamnă‑Iarnă 2023‑2024 inspirată de natură și de puterea ei extraordinară de regenerare, uneori după distrugerile pe care le facem noi, oamenii, dar este o colecție și despre noi începuturi. Toate printurile din colecție au fost mai întâi pictate manual și apoi prelucrate digital, avem o întreagă echipă care s‑a ocupat de muzică, video, fiind vorba despre un întreg concept care sper eu că a plăcut publicului. Invitată specială a fost prim solista Operei Naționale din Iași, Diana Bucur. O apreciez enorm iar Puccini este compozitorul meu preferat”, a declarat designerul ieșean Andreea Tincu pentru 24iasi.

Andreea Tincu a menționat cu această ocazie și care sunt tendințele acestei veri. Pentru femeile care duceau dorul lungimilor maxi, veștile sunt bune: acestea sunt din nou în trend!

“Pentru această vară recomand imprimeurile puternice sau, din contră, cele pastelate, ținutele Full White sunt în tendințe, franjurile, decupajele și bineinteles lungimile maxi care au revenit în forță”, a încheiat Andreea Tincu, cunoscută și pentru ținutele deosebite pe care le creează pentru prima doamnă a României, Carmen Iohannis.

foto: 24iasi

video: Romanian Creative Week