Femeia care a produs o dramă fără margini în familiile a patru angajați Citadin când a decis să se urce beată la volan și să gonească pe străzile din Iași a fost plasată sub arest la domiciliu, au decis astăzi judecătorii.

Cu toate că în urma evenimentului au decedat 4 oameni care efectuau lucrări de întreținere la carosabil în zona Păcurari, femeia își va petrece sărbătorile acasă, în familie, în timp ce rudele celor decedați încă îi plâng pe cei pierduți in acea noapte.

“În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate”, transmiteau reprezentanții IPJ Iași la vremea respectivă.