În urmă cu puțin timp, o explozie urmată de incendiu a avut loc intr-un apartament de bloc, în municipiul Iași, pe bd. Carol. Intervine Detasamentul 1 de Pompieri Iasi cu 2 autospeciale de stins incendiu, 1 autospeciala pentru salvari de la înălțime si o ambulanta SAJ tip B.

Update ISU Iași:

Bloc cu regim P+10 etaje. Aproximativ 25 de persoane s-au autoevacuat. Victima,  bărbat, de aproximativ 30 de ani era conștientă când a fost preluată de către echipajul SAJ, prezenta  arsuri  la membrele inferioare si superioare.  A fost afectat parțial peretele neportant și  ferestrele balconului, explozia a avut loc în sufragerie.

Update UPU Iasi:

“De la locul exploziei din apartament a fost preluat un tânăr de 22 de ani cu intoxicație cu fum, este în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului “Sf. Spiridon”. Forma intoxicației este una ușoară, care a răspuns la oxigen-terapie iar din punct de vedere al examinării clinice, prezintă o arsură la nivel planetar, gradul II, pe 1% din suprafața corporală. Este evaluat de medicul de urgență și chirurgul plastician, se evaluează toate posibilele leziuni dar pacientul este stabil, conștient, comunică și sperăm că evoluția să fie una favorabilă. A explicat că este vorba despre explozia unei baterii de la o trotinetă pe care o avea în camera în care se afla în momentul respectiv. S-a produs o scânteie, o explozie și mai departe, leziunile pe care le-am prezentat.”-Prof. Dr. Diana Cimpoesu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *