Un individ căutat de către poliție, pe numele căruia este emis un mandat de aducere, a fost identificat de către polițiștii locali, fiind predat către IPJ Iași.

Potrivit surselor 24iași, este vorba despre un tânăr care cerșea în zona Catedralei Mitropolitane din Iași și care nu avea unul dintre brațe. Apelând la mila trecătorilor, tânărul reușea să strângă sume mari de bani pe care le cheltuia ulterior pentru a-și cumpăra alcool.

Individul era cunoscut pentru numeroase episoade de violență, fiind căutat de către polițiști pentru omor calificat.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului 3 împreună cu un voluntar din cadrul proiectului “Voluntar la Poliția Locală Iași ” au depistat un bărbat care era căutat de lucrătorii IPJ Iași – fiind emis un mandat de aducere pe numele său – întrucât a săvârșit infractiunea de omor calificat.

Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul I.P.J Iași pentru îndeplinirea mandatului de aducere”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași într-un comunicat.

Până la ora publicării acestui articol, redacția 24iași nu a reușit să obțină un punct de vedere de la reprezentanții IPJ Iași.