O rochie de un roșu aprins a atras privirile celor prezenți la Festivalul de Film de la Cannes, ajuns la ediția cu numărul 76. Este vorba despre o creație a brandului ieșean Chotronette fiind purtată de către actrița Dana Rogoz, considerată una dintre cele mai bine imbrăcate vedete din România.

“Rochia Cranberry Soufflé face parte din colectia Vintage Vixen lansată la începutul anului 2023 și vine ca o celebrare a feminității timeless. Stilul este glam-hollywoodian iar rochia purtată de Dana Rogoz a fost personalizată pentru ea. Culoarea aleasă de ea a fost roșu aprins în ton cu brand-ul Campari a cărui imagine este. La rochie s-a lucrat timp de aproximativ 60 ore și s-au făcut plii manual și s-au încrețit 300 metri de volane. Iar pentru un plus de ‘wow factor’ am decis să ii facem o trenă grandioasă și spatele gol. A fost o mare onoare pentru noi faptul că Dana a decis să poarte Chotronette la unul din cele mai prestigioase festivaluri de film din întreaga lume”, au declarat Silvia Chiteală și Laura Cazacu de la Chotronette, pentru24iasi.

Festivalul de film de la Cannes se desfășoară in perioada 16–27 și este gazdă pentru numeroși actori și regizori de talie mondială cum ar fi Johnny Depp, Harrison Ford, Natalie Portman, Martin Scorsese, Juliette Binoche sau Leonardo DiCaprio.