În urma accidentului rutier petrecut la sensul giratoriu de la Târgu Frumos în care au fost implicate două autoturisme (un autoturism Mercedes și o autoutilitară de la Panifcom) au rezultat cinci victime. Șefa UPU SMURD Iași, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu a detaliat situația acestora.

“În autoturismul Mercedes erau 4 persoane( 2 adulți și 2 copii). Șoferul autoturismului Mercedes, în vârstă de 41 ani cu traumatism toracic a fost dirijat cu ambulanța SAJ tip B2 la UPU a Spitalului” Sf. Spiridon”, o femeie pasager dreapta față, în vârstă de 49 ani cu traumatism toraco-lombar a fost dirijată cu ambulanța SAJ tip B2 la aceeași Unitate de Primiri Urgențe. O fetiță în vârstă de 12 ani, pasageră spate dreapta fără centură, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral sever, intubată orotraheal și ventilată mecanic de către medicul de pe ambulanța SAJ tip C și dusă la UPU a Spitalului de Copii “Sf. Maria”, o altă fetiță, în vârstă de 13 ani, pasageră spate stânga fără centură , cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, traumatism cranio-facial și plagă contuză buza inferioară, epistaxis anterior drept, a fost preluata de echipajul de prim ajutor de la Târgu Frumos și dusă la Spitalul de Neurochirurgie.

Ultima victimă, un bărbat în vârstă de 59 ani, șoferul autoutilitarei, cu centură de siguranță, a fost preluat de Ambulanță SAJ tip B2 și dirijat la UPU “Sf Spiridon” din Iași”, a detaliat sursa citată.