La câteva zile după alegerile filialei județene de la partidoi, domnul senator părea ar fi avut motive de a sărbători după ce taica Ciocalacu l-a mângâiat drăgăstos pe creștet. Dar cât poate se înșele omul, numai dânsul știe

În fine, având în vedere cât de puțin mai contează vorbele domniei sale (și așa stâlcite), s-o fi gândit își încerce norocul în celălalt capăt de țară acolo unde a participat în calitate de invitat la o inaugurare din cadrul unui spital. Este cel puțin de râs, dacă nu chiar de plâns, taman cel care a reușit îngroape” un spital la Iași participe la un astfel de eveniment și laude realizările altora. Doamne-ferește, dacă poartă ghinion și îl îngroapă și pe celălalt? Acum, dacă e fim cârcotași (sau poate optimiști? ), am putea lua în considerare posibilitatea ca domnul senator se mute în Muntenia, în speranța mai prinde și acolo o afacere la fel de profitabilă precum Spitalul Mobil cel transformat într-un “muzeu” al deziluziilor. Totuși, e cam departe de Nistru, nu credeți?

Revenind la partidoi, se aude prin târg sunt niște probleme pentru viitoarea campanie, cică fug potârnichile cei care ar putea le promoveze candidații, știind foarte bine ar paria pe o “mână-moartăavând în vedere Iașul a fost “sacrificat” la împărțeală.

Rămâne de văzut, numai mâine nu-i poimâine și mai sunt lucruri de dezbătut