Zi de doliu la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași dar și la Direcția de Sănătate Publică, odată cu trecerea la cele veșnice a directorului adjunct DSP Iași, Dr. Eugen Popescu. Anunțul trist a fost făcut de către managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, acolo unde Dr. Eugen Popescu a condus ani de zile Consiliul de Administrație.

“Cu tristețe va anunt ca astazi, 01.07.2023, un stimat membru al Consiliului de Administratie al Spitalului, cel care a si condus mult timp acest consiliu, directorul adjunct al DSP Iasi si un adevarat avocat pentru reforma si prieten al spitalului nostru, domnul Dr. Eugen Popescu a trecut la cele veșnice. Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi este alaturi de familia îndurerată si consideram ca am pierdut, inainte de toate, un bun coleg. A fost un susținător al spitalului nostru, un promotor al proiectelor noastre si un epidemiolog ireproșabil.
A avut un rol definitoriu in pandemie si ii datoram toata sustinerea aceasta si increderea in ideile noastre de la pneumo, alaturi de dl dr. Cepoi, dl. Dr. Indrei, dna dr. Trifan si dna dr. Gasca. Am rezistat datorita lor. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Eugen”, a transmis Dr. Radu Crisan-Dabija, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.