După ce la sfârșitul lunii aprilie doi copii din comuna Ciortești, județul Iași au fost transportați de urgență la spital pentru că un tânăr aflat într-o mașină a pulverizat cu spray paralizant spre ei, ieri tânărul a luat-o de la capăt.

Tatăl celor doi copii se afla ieri împreună cu aceștia pe un drum din Ciortești, moment în care tânărul care le pulverizase copiilor spray paralizant în ochi se deplasa cu mașina, oprind la aproximativ 50 de metri distanță și le-a adresat injurii și amenințări. Bărbatul a declarat pentru 24iasi că nu a avut conflicte personale cu acest tânăr și nu știe ce l-a determinat să se comporte astfel. Bărbatul își creste singur cei doi copii.

“Acum doi ani mi-a pulverizat spray in ochi, acum două săptămâni mi-a dat din nou cu spray și la copii, fără nici un motiv. Ieri oprește la 50 de metri mașina și se apucă de înjurat și amenințând la fel fără motiv…Cu aceeași mașină care a pulverizat spray, nu se ia nici o măsură. Voi lua eu! “, spune tatăl celor doi copii.

Bărbatul a mai precizat că a sunat la poliție și i s-ar fi spus să se ducă la sediu să completeze o declarație pentru ca tânărul să fie amendat, însă bărbatul este de părere că o asemenea măsură nu va face decât să înrăutățească lucrurile.

De menționat că cei doi copii au revenit în colectivitate la începutul acestei săptămâni după ce abia au reușit să își revină după episodul cu spray-ul pulverizat în ochi.

Vom reveni cu punct de vedere din partea IPJ Iași.