Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism neîmatriculat.

În ziua de 02 noiembrie a.c, în jurul orei 06.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes-Benz, cu număr de înmatriculare specific Elveției.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauză, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Elveția și nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat, pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.