În perioada 4-6 august, are loc, la Iași, prima ediție a Festivalului Arc’ of Fame, o serie de evenimente dedicate familiei, cu activități pentru cei mari și cei mici.

Timp de 3 zile, parcul tematic ArcaLand va fi transformat într-un spațiu creativ și distractiv unde vor avea loc spectacole de muzică liveși comedie, expoziții de artă vizuală, ateliere creative pentru copii și vor fi amenajate zone de street food și expoziții cu vânzare ale celor mai talentați producători locali. Participanții la festival se vor bucura și de facilitățile parcului ArcaLand: vizite în farm park, numeroase spații de joacă (trambuline, gonflabile, tiroliană, căsuțe dansante, cort indian etc.) și zone de relaxare în natură.

Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Opis Band, iar Bobi Dumitraș, Petrică Iștoc și Gabriel Dumitriu de la Umorama vor face show la seara de comedie. Tineri creativi din județul Iași vor oferi un spectacol uimitor de strălucire artistică prin expoziția de artă contemporană din Arc’ of Fame Art Gallery.

Festivalul va avea loc la ArcaLand, sat Sculeni, comuna Victoria. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro sau accesând direct acest link – .

Arc’of Fame Festival este primul festival din Iași, organizat într-un parc tematic în inima naturii, pe o suprafață de peste 4 hectare. Scopul evenimentului este de a crea un adevărat festival al familiei, cu activități și experiențe unice pentru fiecare: relaxare și distracție pentru adulți, descoperire și joacă pentru copii.

ArcaLand este cel mai mare parc tematic din Moldova, un concept unic de farm park, cu zeci de specii de animale, numeroase locuri de joacă pentru copii și spații de relaxare pentru adulți. Situat la doar 15 minute de Iași, ArcaLand este gândit să ofere vizitatorilor o aventură în inima naturii, o experiență unică prin care să își creeze amintiri de poveste.

Program Arc’ of Fame Festival 2023

Atracții principale:

Vineri, 4august:

17:30– Vernisaj Art of Fame Gallery Art: Young Generation Wine Tasting by Casa de vinuri Cotnari

17:00 – 19:00:

Ateliere creative Târg artizani locali

Sâmbătă, 5 august:

17:0017:30– Teatru pentru copii

17:3018:00– Spectacol cu animatori și mascote

19:0021:00– Live music Show cu Opis Band

17:0021:00– Cooking Show Gourmand Brothers & Wine bar by Casa de vinuri Cotnari

10:00 – 21:00:

Fairytale Court – povești, teatru și culoare în cortul indian Ateliere Creative

Târg de artizani locali Karting Circuit by Asnatura

Duminică, 6 august:

17:00–18:00 Spectacol de magie

18:00–21:00 Maraton de stand-up comedy cu Umorama (Bobi Dumitras, Gabriel Dumitriu, Petrica Istoc)

17:0021:00– Cooking Show Gourmand Brothers & Wine bar by Casa de vinuri Cotnari

10:00 – 21:00:

Fairytale Court – povești, teatru și culoare în cortul indian Ateliere Creative

Târg de artizani locali Karting Circuit by Asnatura