Intervenție de urgență a pompierilor ieșeni privind asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier, produs pe drumul E 85, între localitățile Mircesti și Iugani, din județul Iași.

Accidentul a avut loc între o motocicletă și o bicicletă și au fost 3 persoane implicate. Au fost direcționate 1 echipaj de prim-ajutor și o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor din cadrul Secției de Pompieri Pașcani și 2 ambulanțe de la SAJ Iași (Tip B1 și C2).

Potrivit ISU Neamț, 1 persoană a decedat și alte două sunt resuscitate.

“În aceste momente forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman intervin la un accident rutier produs în comuna Gherăești. O persoană este decedată iar pentru alte două persoane se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Update Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași:

“Accident 3 victime Iugani mircesti , un moto a intrat in conexiune cu o biciclistă. Un pasager de pe motocicletă, cu leziuni incompatibile cu viața, având calota craniană sfărâmată și fractură bază craniană și coloană cervicală, cea de a doua victimă de pe motor a fost resuscitat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la Roman, cu asistolie, midriază fixă, pneumotorax sufocant drenat, fără rezultat resuscitare.
A treia victima o femeie de 30 ani, biciclistă, găsită în stop cardio-respirator, cu asistolie, midriază fixă, fracturi multiple etajate la membrele inferioare și superipare, abdomen destins, resuscitată de SAJ C2 Pașcani fără rezultat.
S-a declarat decesul tuturor celor 3 victime, din păcate.