Grav accident la Iași! În urmă cu câteva minute, o persoană a fost surprinsă și accidentată de un tramvai. Persoană se află momentan sub tramvai!

Update! Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani. Aceasta a fost extrasă de sub tramvai și predată medicilor.

La locul accidentului acționează pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD-TIM.

“Mai multe echipaje de intervenție au intervenit pentru extragerea unei persoane de sub un tramvai, în municipiul Iași.

Persoana de sex feminin, in vârstă de aproximativ 70 de ani, conștientă a fost extrasă și predată echipajului medical sosit la locul solicitării.

Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări cercetări”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

 

“Cu privire la accidentul de astăzi, 31.05.2025, ora 12.15, din zona Zimbru, facem următoarele precizări – Din declarațiile colegilor noștri, reiese că persoana care a fost rănită se afla, înainte de incident, așezată pe linia de tramvai, în aceeași zonă. Vatmanul care conducea tramvaiul cu numărul de parc 438 a intervenit, împreună cu o altă persoană și ridcat-o de pe linie, conducând-o pe trotuar. Din păcate, în momentul în care tramvaiul cu numărul de parc 414 se deplasa pe același traseu, spre Zimbru, peroana respectivă s-a aruncat în fața tramvaiului, rezultând rănirea acesteia. La locul incidentului au intervenit Ambulanța, SMURD și Poliția rutieră care efectuează o anchetă. Din informațiile pe care le avem persoana a fost preluată de Ambulanță și este conștientă. Circulația autobuzelor și tramvaielor a fost blocată 30 de minute”, au transmis și reprezentanții CTP Iași.