Potrivit șefei UPU SMURD Iași, Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, astăzi a avut loc un accident în pădure la Domnița. Din primele informații, este vorba despre un autoturism ieșit în decor după ce șoferul a prezentat o plagă înțepată de o insectă.

Aceeasi sursa a precizat ca sunt 4 victime constiente, stabile hemodinamic-3 adulti si 1 copil, evaluate la scurt timp de echipajul de prima ajutor calificat de la Detasamanetul 2 Pompieri Iasi, care se intorcea cu un caz de la Tibanesti.

Ulterior, la caz au fost alocate inca 2 echipaje B2, iar echipajul de prim ajutor mentionat a preluat deja una din victime.
Cei 3 adulti sunt dirijati catre UPU din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon”, fiind vorba despre o tanara de 21 ani, pasager spate stanga, sarcina 18 saptamani, cu plaga contuza la gamba stanga, soferul, un barbat de 30 ani cu plagi intepate (insecta )la nivelul scalpului, la ureche, avand si un traumatism toracic si un alta pasager, din dreapta fata, in varsta de 55 ani, cu contuzii forte hemitorace stang, la genunchiul drept, mana stang.