O femeie a devenit victima partenerului de viață, care a lăsat-o de altfel și fără telefon, pe o stradă din municipiul Iași. Alertați de țipetele femeii, câțiva trecători nu au trecut indiferenți ci au sărit în apărarea femeii. Polițiștii spun că nu era pentru prima dată când femeia fusese agresată și amenințată de către soț iar de această dată a fost emis un ordin de protecție.

“In seara zilei de 01.03.2024, în jurul orei 22:10, Secția nr. 2 Poliție Iași a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un conflict între două persoane, pe o stradă din municipiul Iași.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 36 de ani, din comuna Popricani ar fi fost agresată fizic de soțul ei, un bărbat de 40 de ani și i-ar fi distrus telefonul mobil.

Femeia a declarat polițiștilor că în urmă cu trei săptămâni, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și amenințare, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 40 de ani, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Video: Ești din Iași dacă