Vicele Răzvan Timofciuc urmează exact același tipar de comportament precum Cezar Baciu, fostul coleg de la USR, ambii fiind puși pe făraș de către colegi după ce au “trădat” partidul și au votat bugetul Iașului alături de PNL-iști, voturile lor cântărind cât greutatea lor în aur.

Astăzigalbeniimarchează 149 de ani de la înființarea partidului iar aceștia au depus coroane de flori la busturile unor personalități liberale. Printre ei s-a regăsit și Răzvan Timofciuc, viceprimarul Iașului, care teoretic nu are nimic nici în clin nici în mânecă cu liberalii. Timofciuc apare vesel-nevoie mare în poza liberalilor, lângă statuie, ca și cum ar fi de-al lor, exact cum proceda și Cezar Baciu după ce s-a trezit cu postul de viceprimar al Iașului în brațe, imediat după excluderea sa din USR deoarece a oferit pe tavă “votul de aur” în cazul bugetului pentru 2023. Exact cum avea procedeze și Răzvan Timofciuc în luna februarie a acestui an, când a votat la momentul oportun bugetul, drept pentru care a primit și el postul de viceprimar rămas liber după plecarea lui Baciu.

Ce căuta Timofciuc acolo, e greu de spus, având în vedere deși le-a servit liberarilor votul, aceștia nu l-au primit în rândul lor ulterior, rămânând pe dinafară?

fi uitat șeful filialei ieșene a “galbenilor” de modul în care Timofciuc a plecat de la PNL în urmă cu câțiva ani, respectiv cu uși trântite și urări “de bine” (deși unii spun s-a lăsat cu înjurături la ușa cortului)?

Ori poate interesele anumitor PNL-iști sunt mai presus decât orice ceartă din trecut…?