Un tânăr a ajuns noaptea trecută la Spitalul “Sf. Spiridon” după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. Potrivit șefei UPU SMURD, tânărul a ajuns, de urgență, în sala de operație. Aceeasi sursă a precizat că tânărul ar fi fost victima unei agresiuni. Șocant însă este faptul că un alt tânăr și-s-a pierdut viața în același context.

“În UPU peste noapte fost adus pacientul T.C. în vârstă de 19 ani din Zanea, cu plăgi înjunghiate prin agresiune în zona hemitorace bazal posterior drept, lombar drept, hipocondrul și flanc drept, flanc stâng, stabil hemodinamic. Pacientul a fost internat pe secția Chirurgie 1. B. S. I., în vârstă de 20 ani, a fost găsit în stop cardio respirator ireversibil la manevrele de resuscitare.Prezenta plăgi injunghiate prin agresiune la nivelul toracelui anterior stâng, lombar paravertebral stâng. Resuscitat de echipajul de prim ajutor calificat și cel de pe ambulanța SAJ tip C2 și rămas decedat la locul solicitării”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o petrecere de majorat care a degenerat.

Update! Se discută și despre o a treia victimă înjunghiată, un tânăr în vârstă de 19 ani.

“În UPU am avut și cea de-a treia victimă: B.M., în vârstă de 19 ani, prezentând 2 plăgi înjunghiate superficial (
prin cuțit). O plagă la nivelul regiunii hipogastrului și o plagă la nivelul trrimii distale braț drept. După consultul chirurgical, pacientul a mers la domiciliu”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu.