La Gura Portiţei a avut loc o tragedie care a zguduit comunitatea și mai ales, viata turiştilor veniţi să se relaxeze.

Potrivit presei locale, un bărbat din Todiresti, Iași, şi-a ucis partenera de viaţă apoi s-a sinucis la rândul său.

Cei doi soți erau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz şi să se întoarcă acasă. Cei de la administraţie văzând că nu au ajuns la recepţie ca să elibereze camera, s-au dus să vadă ce se întâmplă, dar în cameră nu era nimeni.

Dimineaţa, pe plajă a fost găsit cadavrul unui bărbat, în slip şi în ciorapi şi în urma cercetărilor s-a dovedit că era unul dintre cei doi cazaţi. Poliţiştii şi salvatorii ISU au început căutările şi la scurt timp, la aproximativ 2 km. de complex a fost găsită şi soţia, decedată, cu plăgi înjunghiate în zona gâtului.

După ce au pus detaliile cap la cap, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost omorâtă.

După oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi neştiind să înoate, conştient, a intrat în mare şi nu a supravieţuit.Cei doi erau căsătoriţi, aveau în jurul vârstei de 45 de ani, aveau trei copii.

Sursa: Tulcea Noastră