Două 2 echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Vidra au intervenit în localitatea Valea Sării în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.
Către locul indicat s-au deplasat o  autospeciala de lucru cu apă și spumă ce are în dotare și accesorii pentru descarcerare, o ambulanta SMURD, precum echipaje de la SAJ Vrancea.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fata locului au fost identificate 5 victime conștiente in unul dintre autovehicule, 2 adulți  si 3 copii.

S-a acționat pentru scoaterea acestora din autoturism, fără a fi nevoie de utilizarea accesoriilor de descarcerare specifice și predarea către echipajele de prim ajutor.
O persoana în vârstă de 47 ani, cu politraumatisme, a fost transportata la cea mai apropiata unitate spitaliceasca de echipajul SMURD după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului.

De asemenea, paramedicii au preluat și  un copil in varsta de 8 ani, iar echipajele SAJ au transportat la spital celelalte 3 victime.