O tânără din Iași a fost atacată de un individ astăzi dimineață, in timp se ce afla în zona Podu Roș/1001 articole. Individul avea un cuțit în mână și a încercat să o înjunghie. Deși tânăra se afla în pericol, se pare că nimeni nu i-a sărit în ajutor, trecătorii au preferat să treacă nepăsători pe lângă ea, spunând doar că nu e prima data când individul atacă tinere pe stradă și că ar avea probleme psihice. Cu un curaj ieșit din comun, datorat probabil stării de șoc în care se afla, tânăra a reușit să fotografieze agresorul iar imaginile au fost preluate în mediul online. Polițiștii s-au autosesizat și îl caută acum pe individ.

“În dimineața zilei de 17 mai a.c., polițiștii au fost sesizați prin 112 de către o tânără, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din mun. Iași, ar fi fost amenințată cu un obiect înțepător-tăietor, de un bărbat, care ar fi părăsit imediat zona.

Până în prezent, persoana în cauză nu a depus plângere penală pentru infracțiunea de amenințare.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare iar cercetările continuă în vederea identificării autorului, stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat transmis de către IPJ Iași.