Șoferița care l-a șicanat în trafic pe motociclistul de la Belvedere a fost reținută pentru 24 de ore, potrivit unor surse neoficiale, cu propunerea arestului preventiv pentru 30 de zile.S-a schimbat și încadrarea juridică, din vătămare corporală din culpă și fuga de la locul accidentului, în tentativă de omor și fuga de la locul accidentului.

“Prin ordonanța procurorului de caz, astăzi a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută astăzi și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Adina Bocai, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Soluția este, pentru moment, una la care spera familia motociclistului rănit, având în vedere apariția, în spațiul public, a mai multor imagini surprinse de către participanții la trafic din seara respectiva. Din unul dintre videoclipuri reiese clar faptul că Alexandru, motociclistul rănit, fusese de-a dreptul “fugărit” până când bărbatul a intrat în plin cu motorul în refugiul de tramvai.