Opera Națională Română din Iași are un program extrem de intens în această săptămână. În cinci zile, artiștii teatrului liric ieșean vor avea nu mai puțin de șapte întâlniri cu publicul!
Marți, de la ora 18:30, va putea fi urmărită opera „Bal mascat”, de Giuseppe Verdi. Apoi, joi, vineri și sâmbătă sunt programate șase gale dedicate sărbătorilor de iarnă. Intitulate „Magia Crăciunului”, acestea vor începe la orele 17:00 și 19:30.
„Știind că publicul apreciază enorm spectacolele de Crăciun, în acest an am programat șase gale dedicate sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, la fel ca la primele reprezentații ale lunii, biletele de intrare la aceste evenimente au fost epuizate foarte rapid. Pe viitor, vom căuta și alte soluții pentru ca un număr cât mai ridicat de iubitori de operă să se poată bucura de magia Crăciunului alături de artiștii lor favoriți” a declarat managerul interimar al Operei Iași, Andrei Fermeșanu.
În această perioadă, de pe site-ul operaiasi.ro pot fi achiziționate bilete de intrare la spectacolele care vor fi organizate de Opera Națională Română din Iași în ianuarie 2024.


Iată programul evenimentelor lunii viitoare:

9 ianuarie – „Boema”, de Giacomo Puccini;
13 și 14 ianuarie – „Văduva veselă 2.0”, de Franz Lehar;
15 ianuarie – Concert de Ziua Culturii Naționale;
17 ianuarie – „Nunta lui Figaro”, de Wolfgang Amadeus Mozart;
27 și 28 ianuarie – „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski;
31 ianuarie – „Don Giovanni”, de Wolfgang Amadeus Mozart.