ParentIS organizează la Iași Săptămâna Mondială a Alăptării, ediția a 12-aParentIS, o organizație dedicată susținerii și împuternicirii părinților, este încântată să anunțe organizarea celei de-a 12-a ediții a Săptămânii Mondiale a Alăptării la Iași. Evenimentul va avea loc în data de 5 august, în Sala Cupola a Palatului Braunstein, începând cu ora 10:00.

Săptămâna Mondială a Alăptării este un eveniment anual de amploare globală care are ca scop promovarea importanței alăptării și oferirea de sprijin părinților care se confruntă cu provocări în această privință. Organizată de Asociația Parentis, această inițiativă a devenit un punct de referință în comunitatea ieșeană.

Ediția din acest an este axată pe susținerea părinților care lucrează și conștientizarea dificultăților cu care se confruntă aceștia în procesul de alăptare. În cadrul evenimentului, participanții vor beneficia de informații valoroase și structurate oferite de specialiști din diverse domenii, inclusiv consultanți în alăptare, psihologi, medici și experți în domeniul contabil.

Scopul evenimentului este de a oferi părinților sprijinul necesar în navigarea lor prin provocările alăptării și ale vieții profesionale. Prin intermediul discursurilor scurte și concise, specialiștii prezenți vor furniza informații esențiale care să ajute părinții să facă alegeri informate și să se simtă mai încrezători în experiența lor de alăptare.

Noutatea ediției din acest an constă în organizarea evenimentului într-un format nou, care pune accent pe livrarea de informații concrete și clare. Parentis dorește ca părinții să beneficieze de resurse și sfaturi practice pentru a-și îmbunătăți experiența de alăptare și a se integra mai ușor în viața profesională.

ParentIS încurajează comunitatea ieșeană să participe la această experiență unică, în care colaborarea și împărtășirea cunoștințelor pot contribui la construirea unei rețele solide de susținere pentru toți părinții care lucrează și doresc să integreze alăptarea în viața lor.

Detalii despre eveniment și înscrieri pot fi găsite pe site-ul oficial al ParentIS la adresa: https://parentis.ro/saptamana-mondiala-a-alaptarii-2023/

Despre ParentIS:

ParentIS este o organizație dedicată susținerii părinților și familiilor în România. Scopul nostru este de a oferi resurse și sprijin în diverse aspecte ale parentingului, inclusiv alăptare, psihoeducație și dezvoltare personală. Prin evenimente și proiecte dedicate, ne dorim să construim o comunitate puternică care să ofere sprijin și informații de calitate pentru familii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Nume: Ionela Luciu

Funcție: Președinte ParentIS

E-mail: [email protected]

Website: https://parentis.ro