Având în vedere ca în aceasta săptămână se desfășoară la Iași Sărbătoarea Sf. Cuvioase Parascheva, CJPC Iasi vă recomandă ca la achiziționarea produselor alimentare sa fiți atenți la calitatea și caracteristicile organoleptice ale acestora, respectiv aspect, miros, culoare.

Produsele trebuie să fie comercializate de operatori economici autorizați, prin afișarea la locul de comercializare a certificatului de înregistrare de la Registrul Comerțului, în spațiile special amenajate pentru comercianți de Primăria Iași.
În perioada 07.10-15.10 .2023 CJPC Iasi va asigura permanență cu echipe de control care vor consilia și verifica respectarea prevederilor legale de către operatorii economici.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor supraveghează permanent piața de produse și servicii și se asigură de respectarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor.

Pentru orice informație sau sesizare vă puteți adresa CJPC Iasi la numărul de telefon 0219551 sau pe formularul online-Informare Rapida pe site-ul.ANPC.