Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman intervin la un accident rutier produs pe E 85, în comuna Secuieni. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară și au rezultat 6 victime dintre care 3 încarcerate.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție iar ulterior au fost descarcerate cele 3 persoane însă manevrele de resuscitare nu au avut sucees, toate cele trei victime fiind declarate decedate, o femeie de 31 de ani, un bărbat de 66 de ani și un copil de numai 3 ani, fiind vorba despre un bunic, mama și fiul.

A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție în jurul orei 13:50.

Cealalte trei persoane au fost transportate la spital.

“La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme și o autoutilitară, rezultând decesul a 3 persoane, dintre care 2 persoane majore și un minor și rănirea altor 3 persoane. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au anunțat polițiștii nemțeni.

Potrivit unor surse, șoferul autoturismului marca Volkswagen s-a angajat într-o depășire neregulamentară intrând în coliziune cu autoutilitara și celălalt autoturism. Cele trei persoane care au decedat se aflau în autoturismul Volkswagen.