În dimineața zilei de 29 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secția nr. 4 Poliție au efectuat patru percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise în noaptea de 16/17 februarie a.c., în jurul orei 04:00, în spatele unui bloc din municipiul Iași, în urma unui conflict spontan.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate mai multe bunuri folosite la comiterea faptelor, fiind ridicate de polițiști.

Patru persoane, tineri cu vârste cuprinse între 16-19 ani, au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

În baza probatoriului administrat în cauze, cele patru persoane au fost reținute de polițiști, fiind introduse în Arestul IPJ Iași.

Cei patru tineri, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași cu propuneri legale.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Iași – Biroul de Investigații Criminale, Secția nr. 2 Poliție, Secția nr. 5 Poliție, Serviciul Criminalistic Iași și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Iași.