Georgiana este o tânăra in varsta de 23 de ani, studenta in anul V la Facultatea de Medicina din cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iasi. Aceasta este ocrotita la C.S.S. Bucium din anul 2016, fiind inclusă la momentul respectiv in cadrul Modulului Rezidențial Specializat pentru Copilul Supradotat Provenit din Mediul Rural, fiind la acel moment eleva in clasa a X-a la Colegiul Național “Emil Racoviță” și având rezultate deosebite la învățătura. Tânăra are o capacitate intelectuala peste medie și a dovedit de-a lungul timpului o deschidere deosebita pentru activitati intelectuale, perseverenta in ariile de interes, motivatie intrinseca pentru studiu și pasiune pentru domeniul ales- medicina. In atitudinile sale demonstrează maturitate, sensibilitate, echilibru, calm, siguranța de sine, entuziasm și o mare dorinta de cunoaștere.

Este o persoana optimista ce dispune de resurse motivaționale puternice, având deschidere la scopuri îndepărtate, spirit de observatie si spirit critic, capacitate de contact social si adaptare la situațiile noi.

Are o putere de munca deosebita și este foarte tenace, astfel încât niciun scop măreț sa nu para dificil de atins.

Prin implicarea ei in cadrul CSS Bucium s-a remarcat ca fiind o persoana responsabila, creativa și comunicativa, matura și stabilă emotional, prietenoasa fata de colegii săi din sistemul de protecție, oferindu-le sprijin și susținere și castigand astfel încrederea și admirația tuturor.