Madalina este o tânără de 24 de ani din judetul Iași care a trecut printr-o experiență cu adevărat îngrozitoare. În timp ce gătea, a fost grav rănită într-un incendiu și a suferit arsuri grave la față și pe jumătate din suprafata corporala. Madalina a avut deja 12 intervenții chirurgicale pentru a-și reveni.
Intervenția medicală crucială pentru Madalina va avea loc la Spitalul “Sf. Spiridon din Iași”, însă există un element esențial pentru recuperarea ei: transplantul de piele artificială.

Din nefericire, această piele artificială trebuie adusă din străinătate, iar costul său este de 18.000 de euro.
Familia Madalinei este una modestă, iar mama sa lucrează ca femeie de serviciu la un liceu. Această poveste cutremurătoare a adus cu ea o povară financiară grea pentru ei.
Suntem conștienți că acesta este un moment dificil pentru toată lumea, dar suntem încrezători că, împreună, putem face o diferență semnificativă în viața Madalinei. Orice donație, oricât de mică, este binevenită și va ajuta la strângerea fondurilor necesare pentru pielea artificială vitală pentru tratamentul ei.
Vă rugăm să considerați să contribuiți la acest efort și să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai multe persoane. Fiecare gest de bunătate contează și este apreciat profund.
Puteți dona la RO98BRDE240SV35341892400 titular cont Mihaela Gvinda (mama Mădălinei) sau o puteți contacta telefonic la nr 0785.895.882.
Să fim alături de Madalina în lupta ei pentru recuperare și să-i oferim șansa la o viață mai bună.

N.R. Redacția 24iași a primit confirmarea de la reprezentanții Spitalului “Sf. Spiridon” a faptului că acest transplant de piele artificială se efectuează în cadrul unității medicale, însă din păcate CAS nu decontează costurile.