Update! Potrivit anchetatorilor, înainte de a fi ucisă, fetița a fost agresată sexual. Principalul suspect este unchiul fetiței, un bărbat în vârstă de 32 de ani. Și acesta este dat dispărut, fiind căutat de către sute de polițiști.

Polițiștii botoșăneni au efectuat toată noaptea verificări pentru localizarea unei minore de 8 ani, din satul Jijia, comuna Albești, care în jurul orei 20:00 a părăsit domiciliul pentru a se deplasa la o rudă, care locuiește in apropiere și nu a mai revenit.

Minora a fost găsită în cursul nopții, decedată. Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră l, cu sprijinul jandarmilor din Suceava și a Biroului de Operațiuni Speciale Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.