Știre inițială: O fetiță în vârstă de 11 ani a căzut de la etajul 2 al Colegiului Național “Racoviță” din municipiul Iași.

“Este preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă, este în stare stabilă hemodinamic, prezintă fractură de bazin, traumatism cranio-cerebral, epistaxis. Merge la Spitalul de Copii” Sf. Maria” din Iași”, a transmis Prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

Fetița a ajuns la spital în stare stabilă și se află momentan în investigații.

Update! “Din informațiile transmise de conducerea unității școlare reiese ca la finalul programului, la finalul unui opțional pe care copilul l-a încheiat a fost o tentativă de sinucidere.
Doamna director ne-a transmis că este un copil de clasa a 5-a. A sunat foarte repede la serviciul de ambulanță care s-a deplasat către unitatea școlară.
Copilul era conștient în momentul în care a fost preluat de echipajul ambulanței.
Un coleg, un reprezentant al Inspectoratului Județean Școlar este acum la liceul despre care discutam. Vor face verificări și vom vedea contextul în care s-a produs acest eveniment.
Noi știm doar că s-a întâmplat acest eveniment. Cauzele nu le cunoaștem. Ce poate sa facă școala este să susțină și copilul și familia, în toată aceasta perioada, prin consiliere și prin toate mijloacele de care școala dispune desigur”, a transmis Prof. Antonina Bliorț, purtător de cuvânt ISJ Iași.