Una dintre victimele accidentului petrecut astăzi la limita dintre județele Iași și Neamț va ajunge la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie. Este vorba despre o femeie care a fost găsită în stare de inconștiență de către echipajele de salvare.

“Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Roman va acționa pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Moldova din municipiul Roman. Elicopterul va prelua și transporta o femeie de 59 ani (victima din accident rutier) la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din municipiul Iași”, se arata in comunicatul transmis de ISU Neamt.

Politistii care efectueaza cercetari la locul incidentului au constatat ca unul dintre soferii implicati a incercat sa intoarca autoturismul pe linia dublu continua.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Iași, ar fi condus un autoturism, pe DN 28, în afara localității Săbăoani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din județul Iași, care ar fi efectuat o manevră de întoarcere încălcând marcajul longitudinal dublu continuu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 61 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 59 de ani, din același autoturism”, a transmis insp. Ramona Ciofu, purtator de cuvant al IPJ Iasi.