Imagini cu adevărat șocante au apărut pe rețelele de socializare. O femeie a ajuns să nască pe stradă pentru că nu ar fi fost primită la spitalul din Urziceni.

În imagini se poate vedea cum femeia a ajuns să nască pe o pătură, pe trotuarul din fața spitalului, ajutat de catre echipajul medical de pe ambulanta SAJ, ajuns la fata locului.

”Săptămâna începe cu o nouă viață! În această dimineață în jurul orei 6.00, echipajul 97 al SAJ Ialomița, substația Urziceni a asistat la naștere o tânără de 24 ani, mama celei de a treia fetițe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra pentru profesionalism și implicare!

PS. Aș atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total și nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivandu-se că vor chema ambulanța. Un caz cu happy-end dar nu toate se pot încheia așa.”, scrie Marian, pe pagina personală de Facebook.

sursa: Stiri pe Surse

https://www.stiripesurse.ro/imagini-care-va-pot-afecta-emotional-o-femeie-naste-pe-trotuar-pentru-ca-n-ar-fi-fost-primita-in-spital-video_3012318.html
https://youtube.com/shorts/l-dFg9Dpp5Y?feature=share