Până unde poate merge incompetența și durerea în cot a celor angajați pe un loc călduț, pe la primăriile patronate de cei din PSD? Până hăt departe, se pare.

Cel mai bun exemplu de “ASA NU” îl regăsim la Țibana acolo unde o gogomănie mare cât o zi de post se află la loc de cinste pe site-ul primăriei. Așadar, la una dintre rubricile de pe site-ul instituției respective regăsim Statutul Unității Administrativ-Teritoriale. La început, nimic neregulă numai că de la pagina 5 încolo este descrisă cu lux de amănunte Unitatea administrativ-teritorială Spanțov, din județul Călărași, semn că persoana care a avut sarcina să posteze statutul UAT-ului a luat-o copy/paste de pe site-ul respectivei instituții, schimbând doar antetul fără să se mai deranjeze să modifice și restul textului.

Gogomănia, cel mai probabil comisă de un funcționar plătit regește în timp ce doarme în post, l-ar putea costa mult pe primarul social-democratul Gheorghe Rotaru, zis și Ghiță (sugestiv, nu-i așa? ) pentru că s-a încălcat “puțin” legea, măcar pentru drepturile de autor dacă nu și pentru altele.

Gafa o regăsiți aici:

În sfârșit, de ce să ne mirăm? Primarul Rotaru face ceea ce învățat de la “șefu” Maricel Popa, cel care nici măcar acum nu a renunțat la titulatura de Președinte PSD Iași, afișată pe un banner din centrul municipiului. Acesta, nu numai că nu mai ocupă această funcție de multă vreme, dar sunt slabe șanse să mai ocupe o astfel de funcție… vreodată!