În perioada 25‑28 mai s‑a desfășurat la Belgrad, Serbia, Campionatul European de Karate Tradițional. La campionat au fost reprezentate 16 țări de un număr aproximativ de 1500 de sportivi.

România a strălucit și de această dată, sportivii întorcându‑se acasă cu numeroase medalii și premii. Printre aceștia se numără și un agent SAS care a reușit să obțină o medalie de bronz la fuku‑go, o probă individuală dar și o medalie de aur, la kumite pe echipe.

Agentul 2.5 nu este la prima “ispravă” de agent gen, fiind un sportiv premiat atât la nivel național cât și la nivel internațional. De asemenea, în cadrul Galei Laureaților Sportului Ieșean, agentul 2.5 s‑a clasat printre primii 10 sportivi ai județului, topul fiind făcut pe baza rezultatelor sportive din anul 2022.

Detalii aici:

https://24iasi.ro/agent-sas-iasi-in-top-10-cei-mai-buni-sportivi-acesta-a-fost-premiat-in-cadrul-galei-laureatilor-sportului-iesean/

“Ca întotdeauna, mi‑am dorit un loc pe podium și l‑am obținut însă m‑am pregătit câteva luni pentru această competiție. A fost o perioadă grea, cu antrenamente serioase însă rezultatele mă mulțumesc și mă motivează să merg mai departe’, a declarat agentul 2.5 pentru 24iasi.