Doi “lipitori de afișe” au fost puși ieri în funcție de către partidoiul galben, după “indelungi dezbateri”. Este foarte posibil ca dezbaterile să fi avut loc după ce “capii” partidoiului au tras vreo două rachiuri, altfel nu ne putem imagina cum au ajuns la concluzia că cei doi ar putea să îi reprezinte pe ieșeni.

Unul pozează in familist, dar își tine mai-tânăra amantă pe “genunche”, asta când nu îi ia pe cetățeni la mișto că n-au Jimny ca al lui, să poată străbate orașul in lung și-n lat pe năloagă, in timp ce al doilea își face selfiuri in lift cu buzele tuguiate dar cu verigheta la vedere, ceea ce ne stârnește niște întrebări pe care nu le putem menționa aici, că poate mai citesc și minorii…

Iată cum s-a ales ieri Iașul cu un manajer si un nou consilier care, nu numai că nu spun nimic util, dar nici nu au facut vreodată ceva demn de a fi menționat, fiind “unși” in funcții după ce singura condiție pe care ar fi trebuit să o îndeplinească era aceea de a lipi afișele partidoiului pe stâlpi. Pare-se că le-au lipit bine și au pupat dosurile care trebuie.

La cum se văd treburile, pe ieșeni nu ii așteaptă nimic bun…