Palas continuă să aducă experiențe culinare din toate colțurile lumii, iar oferta de restaurante din food court a fost completată, de curând, de Treevi Pizza al Taglio, un operator care a cunoscut o dezvoltare accelerată în Bucureşti.

Cu 11 restaurante în cele mai populare zone din Capitală, Treevi-Pizza al Taglio a făcut un pas mai departe şi a ales Iaşul pentru deschiderea primei sale locaţii din afara Bucureştiului. Inspirată de bucătăria romană autentică, pizza al taglio sau ,,pizza la felie” este o experiență inedită în sine; crusta crocantă, acoperită de topping-uri dulci sau picante îți dezvăluie un festival culinar al gustului autentic roman. De la Diavola, Margherita, Capriciosa sau Peperoni, sortimentele de pizza care au făcut bucătăria italiană cunoscută în toată lumea, și până la alte sortimente reinterpretate după rețete ale gastronomiei internaționale sau cu specific roman, la Treevi găsești o varietate de sortimente de pizza. Savurează combinații cum sunt cele cu pepperoni, funghi e pecorino sau cu bacon și porchetta, toate pregătite cu pasiune și din cele mai proaspete ingrediente! 

Și pentru că Treevi nu e doar despre pizza, feliile tale preferate pot fi însoțite de ciorbe delicioase gătite după rețete tradiționale. Fie că optezi pentru o ciorbă a la grec, ardelenească cu tarhon, de pui sau de perișoare sau poate vrei să încerci un borș de legume cu hribi, o supă cremă sau un gulaș de vită, Treevi are preparate pentru toate gusturile.

Bucură-te de pizza chiar în food court-ul Palas, unde vei descoperi că experiența ,,al taglio” îți aduce savurarea unor preparate delicioase într-un mod simplu și accesibil!