De Halloween, totul devine posibil în lumea copilăriei, mai ales că Family Market le-a pregătit celor mici un program special din care nu vor lipsi trucurile ingenioase de magie, costumele haioase și poveștile nemuritoare. Fă-i o bucurie celui mic și sărbătorește Halloween-ul la Family Market!

Premii dulci, , jocuri tematice, costume,– pe toate acestea le vei găsi la Family Market Bucium, locul unde cei mici vor intra, pe data de 29 octombrie 2023, în spiritul Halloween-ului. Începând cu ora 11:00, în zona Gastrobar de la Auchan, BOO! Party invită copiii la petrecerea de Halloween, iar mascotele simpatice îi așteaptă să se alăture paradei de costume.

Și la Family Market Miroslava, copiii vor putea să dea frâu liber imaginației odată cu deschiderea unui portal magic care le dezvăluie lumea minunată a misterelor din Castelul Magic. Duminică, începând cu ora 11:00, Teatro Blu îi întâmpină pe micuți, în sala Congress Hall, cu o piesă în care atmosfera stranie, acțiunea plasată într-un castel al magiei și spectacolul de efecte speciale compun cadrul destinat sărbătorii de Halloween. Un șoricel nimerește în acest loc magic, iar copiii vor afla cum reacționează magicianul, locuitorul castelului. Povestea este condimentată cu trucuri de magie originale, fum și efecte de lumină spectaculoase.

Pentru ambele evenimente, participarea este gratuită, fără înscriere în prealabil, și în limita locurilor disponibile.

La Family Market, copiii se distrează și au parte de activități educative, iar părinții găsesc tot ce au nevoie pentru întreaga familie: servicii necesare, aproape de casă, astfel încât să economisească timp și energie.