Drama fără margini a părinților fetiței din accidentul de la Vaslui s-a transformat în salvarea altor vieți, asta după ce aceștia au fost deacord să doneze organele micuței aflate în moarte cerebrală. Este vorba despre rinichi și ficat.

“În cursul zilei de ieri a fost declarată în moarte cerebrală pacienta victimă a accidentului de la Vaslui. A fost comunicată familiei varianta de donare de organe, familia a acceptat acest lucru și până la ora 4 în această dimineață au fost recoltați rinichii și ficatul pentru primitori. Drama unei familii s-a transformat în o speranță pentru celelalte familii. Sunt momente grele pentru familia aflată în suferință, sunt momente de bucurie pentru cei ce vor primi organele”, a declarat biong. Alina Belu, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii.

Conducerea unității medicale atrage atenția asupra dramelor care se întâmplă tot mai des în care sunt implicați minori și îndeamnă părinții să fie cât mai atenți în ceea ce ii privește pe cei mici.

“Pe această cale încercăm să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește creșterea alarmantă în ceea ce privește accidentele, incidentele în care sunt implicați minori. Noi ca societate, ca părinți, trebuie să facem ceva să stopăm aceste drame care se întâmplă copiilor noștri”, a mai declarat biong. Alina Belu, managerul unității medicale.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe micuță iar familiei acesteia, multă putere să treacă peste această dramă!