Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași s-a schimbat radical atât din punct de vedere vizual dar mai ales în ceea ce privește dotările. Vorbim aici despre aparatură medicală de înaltă performanță ce permite efectuarea investigațiilor și tratamentelor la același nivel cu spitalele din Europa.

In ceea ce privește partea estetică, una dintre prioritățile conducerii unității medicale este ca totul să devină mai primitor, mai colorat, astfel încât micii pacienți să treacă mai ușor peste perioadele petrecute în spital fie pentru investigații fie pe parcursul internării.

“Știm că le este greu copiilor să petreacă timp în spital atunci când se confruntă cu probleme de sănătate, astfel încât am considerat că cele mai iubite personaje pe care ei le cunosc foarte bine, un spațiu de joacă și recreere i-ar ajuta mult în procesul de vindecare. Cu ajutorul asociației Ronald McDonald, copiii se pot bucura acum de toate acestea. Dacă ei sunt fericiți și zâmbesc, vom zâmbi și noi alături de ei”, a declarat biong. Alina Belu, managerul Spitalului de Copii din Iași.

Foto înainte/după: