Evenimentul cu scop caritabil, 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐙â𝐦𝐛𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫, este un proiect devenit deja tradiție pentru membrii Asociației Grupul Zâmbetul Nostru. An de an, pe 1 Iunie sărbătorim cea mai minunată etapă din viața noastră, copilăria.
Anii copilăriei sunt cei mai frumoși ani, de care ne amintim cu drag și pe care am vrea să-i retrăim cu fiecare ocazie, la intensitate maximă.
Anul acesta surpriza este că vom organiza 4 zile de sărbătoare, în perioada 𝟏 – 𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, în grădina Palas Mall, în cadrul festivalului Senzoria Family Fest.

Te așteptăm cu multă distracție, cu activități pentru copii, momente artistice susținute de artiști locali, dar și cu artiști consacrați, foarte îndrăgiți de tânăra generație.

În fiecare seară, pe scenă vor urca: Ana Beregoi, Bibi, Iuliana Beregoi și Iulian Nunucă, câștigătorul Vocea României 2022.

Scopul evenimentului

Maratonul Zâmbetelor este un eveniment caritabil, organizat cu scopul de a oferi zâmbete copiilor din centrele de plasament și din familiile cu o situație materială precară din județul Iași.
Obiectivul nostru este ca vara aceasta să oferim pentru 200 de copii șansa de a păși pentru prima dată pe litorarul românesc și de a vedea marea.
Fiecare copil merită să se bucure măcar o dată în viață de mare.

Contribuie și tu la împlinirea visului unui copil de a se juca în apa mării, donând orice sumă sau achiziționând un bilet pentru ședința foto cu artistul preferat.

Te așteptăm cu drag, să ne distrăm cu mic, cu mare!