Pe 25 și 26 mai va avea loc Bucurie în Mișcare unde ieșenii sunt așteptați în Parcul Copou să ia parte la o multitudine de activități sportive potrivite pentru toate vârstele. Împreună cu Asociația Moldavia, cu sprijinul Primăriei Iași, și alături de partenerii locali implicați în program, vor oferi iubitorilor de mișcare prezenți la eveniment momente precum: scrimă, demonstrații de judo, gimnastică, dans modern, demonstrații de box, antrenament de fitness, lecții de prim ajutor, ateliere de rugby, demonstrații de taekwondo, culturism, street dance, kangoo jumps, capoeira, panou de escaladă, ateliere de face-painting, competiții de tenis de masă, desene pe asfalt, fun baschet, tir cu arcul și multe altele. Zilele se vor încheia cu un concert în compania unor artiști ieșeni.

Aplicația Bucurie în Mișcare, noutate a programului.

Campania din acest an rămâne o platformă de promovare a sportului de masă, reunind în fiecare din cele 10 orașe multiple entități din zona mișcării, cluburi sportive publice și private, spații foarte variate de practicare a sportului, participanți de toate vârstele și peste 700 de voluntari. Bucurie în Mișcare 2024 aduce însă și o serie de premiere, printre care aplicația Bucurie în Mișcare și competiția aferentă acesteia, Maratonul de Pași. Odată cu lansarea aplicației BIM, organizatorii propun participanților din cele 11 orașe o competiție online dedicată celei mai ușoare forme de a face mișcare, mersul pe jos. Mecanismul e simplu: oricine dorește să participe în competiție, descarcă aplicația Bucurie în Mișcare, face câți mai mulți pași zilnic și îi sincronizează în aplicație, iar la finalul campaniei au posibilitatea de a câștiga unul din premiile puse la bătaie.

 

Agenda completă a celor două zile de festival precum și informații despre aplicația Bucurie în Mișcare și competiția Maratonul de Pași se găsesc pe site-ul programului www. bucurieinmiscare.ro.

Bucurie în Mișcare, cel mai amplu program de promovare al sportului de masă din România, împlinește în 2024, 12 ani de activitate. Cu acest prilej, Asociația 11even alături de Kaufland România propun pentru această primăvară 10 festivaluri dedicate mișcării, în următoarele orașe: Roman, Vișeu de Sus, Zalău, Deva, Iași, Năsăud, Giurgiu, Salonta și Galați.

Seria de evenimente are loc în perioada 11 mai – 23 iunie.Iași