Potrivit Alo,Iași , o femeie din Iași, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a trecut prin clipe de groază înainte de zorii zilei. Femeia se afla în stația de tramvai din Nicolina când un bărbat a cărui identitate nu este încă cunoscută a încercat să o violeze.

Alertat de către strigătele disperate ale femeii, un bărbat a reușit să îl pună pe fugă violator și a alertat autoritățile. Aceeasi sursă a precizat că bărbatul care a salvat-o pe femeie ar fi incercat să ceară ajutorul unui echipaj de poliție care trecea prin zona, dar acesta nu a oprit.

“Am făcut semn spre un echipaj de poliție care trecea prin zonă și nu a oprit. Dacă opreau polițiștii, îl prindeam. Un prieten a sunat la 112. Poliția a venit greu. Am alergat după el dar nu am reușit să îl prind”, ar fi declarat bărbatul, potrivit sursei citate.

Polițiștii îl caută acum pe agresor.

“La data de 18 septembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-o stație de tramvai din municipiul Iași se află o femeie care afirmă faptul că o persoană necunoscută a încercat să întrețină relații intime cu aceasta.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tentativă la viol”.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun, precum și pentru identificarea autorului”, se arată într-un comunicat IPJ Iași.