O nouă zi de luni, alți nervi pentru șoferi! Ca și cum nu era suficient de aglomerat oricum, începând de astăzi, traficul este restricționat în zona intersecției dintre bulevardul Potitiers, strada Trei Fântâni și Șoseaua Bucium, la baza pasarelei Bucium. Restricțiile au fost instituite ca urmare a unor lucrări în zonă.

La orele prânzului, aglomerația a atins cote maxime, la fel ca și nervii șoferilor care sunt nevoiți să ajungă în Podu Roș/Piața Nicolina/bulevardul Primăverii/bulevardul Socola. Spre exemplu, rândul de mașini spre Bucium pornește de la sensul giratoriu din Podu Roș.

Șoferii și-au pierdut răbdarea și claxonează mereu.

Din păcate, ieșenii trebuie să se obișnuiască: restricțiile de circulație și lucrările de la baza pasarelei Bucium se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni.

Nici ieșenii care folosesc transportul în comun nu sunt mai norocoși: timpii de așteptare afișați pe tabelele electronice sunt total dați peste cap, 1 minut prelungindu-se la minim 15 minute iar distanța dintre două stații de autobuz, spre exemplu de la Casa Sindicatelor până la Frigorifer este parcursă în minim 40 de minute. Călătorii, sătui să stea înghesuiți, au ajuns să ceară șoferilor de autobuz să deschidă ușile ca să poată cobori între stații.

Răbdare, ieșeni, răbdare…