Primele detalii referitoare la tragedia de astăzi, 1 august, din localitatea Valea Adâncă sunt terifiante! Se pare că după o ceartă conjugală, bărbatul și-ar fi înjunghiat concubina, apoi ar fi încercat să se sinucidă prin incendiere. Pentru că nu ar fi reușit, acesta ar fi recurs, în final, la spânzurare.

Criminaliștii fac acum cercetări la fața locului iar specialiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

Între timp, medicii fac tot ce se poate pentru a o salva pe femeia în vârstă de 48 de ani.

„Bărbatul de 63 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, post spânzurare și auto-incendiere. S-a declarat decesul și Poliția cercetează acest caz. Femeia de 48 de ani, declarativ victimă a agresiunii din partea primului pacient, prezenta multiple plăgi înjunghiate și un politraumatism cu multiple contuzii. Plăgile sunt la nivelul gâtului, toracelui anterior și posterior, există urme de lovituri la nivelul capului, toracelui și membrelor. Pacienta este în stare de șoc hemoragic. S-a început tratamentul în urgență, este stabilizată, se administrează sânge, se fac toate investigațiile și va merge în clinica chirurgicală de gardă pentru tratament de specialitate chirurgical. Va fi nevoie de consult de la ORL și Neurochirurgie”, a declarat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.