Contemporary styled illustration of colorful umbrellas in the rain. Seamless - repeats horizontally. AI CS4 file and large jpg included. All elements labeled and organized on separate layers for easy changes.

Evenimentul se va desfășura pe 𝟮𝟴 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 și va include o serie de acțiuni în aer liber. Alături de copiii și tinerii ocrotiți în CSS Bucium au fost invitați și copii de la CSS Ion Holban, CSS Sf. Nicolae Pașcani, CSS Tg. Frumos, CSS C.A. Rosetti, precum și de la CSS Sf. Andrei.

În cadrul Festivalului umbrelelor, Palatul Copiilor va organiza ateliere de pictură și desen, de muzică, robotică, teatru de păpuși și marionete, confecționare de bijuterii și decorațiuni, sculptură și artizanat.

CSS Bucium se va alătura cu propriile ateliere de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, respectiv ateliere de cusături artizanale, olărit, Quilling, arta de a rula hârtia – Arta Relaxării, de concepere scrisori și un atelier sportiv.

Pentru îndemânare și simț artistic, participanții vor fi recompensați cu premii și diplome.

Programul festivalului va mai include și un spectacol inedit de teatru pentru copii pus în scenă de artiștii de la Ateneul Tătărași.

foto ilustrativ: gefex.ro