O tăcere suspectă “acoperă” un incident produs în urmă cu 2 zile în Lunca Cetățuii, acolo unde pompierii din cadrul ISU Iași au fost chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. La locul evenimentului au intervenit două autospeciale de intervenție și stingere, o autospecială de lucru la înălțime și 1 echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Ceea ce este extrem de interesant este faptul că surse din cadrul unor instituții ne-au informat că în realitate “banalul” incendiu a fost un incident extrem de grav! Este vorba despre un incendiu care ar fi fost pus intenționat de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, proprietarul locuinței, care ulterior ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare.

Mai mult, bărbatul ar fi ajuns în stare gravă la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe, acolo unde seara trecută acesta se afla încă, în viață.

Redacția 24iași a solicitat informații din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență dar și din cadrul Inspectoratului de Poliție Iași însă până la ora publicării acestui material, întrebările noastre au rămas fără răspuns.