Procesul intentat de către medicul Smaranda Diaconescu față de actuala conducere a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași a ajuns la final. După ce contracandidata bioinginerei Alina Belu pentru postul de manager a pierdut și inițial, pe fond, Dr. Smaranda Diaconescu a făcut recurs, solicitând totodată Înaltei Curți de Casație și Justiție ca procesul să fie strămutat.

Astfel, judecarea acestui dosar prin care bioing. Alina Belu era acuzată că nu ar fi câștigat în mod corect concursul de manager în fără Dr. Smaranda Diaconescu s-a făcut aleatoriu la Bacău, acolo unde cea din urmă spera să întoarcă rezultatul final. Doar că judecătorii au considerat recursul ca fiind nefondat și o obligă pe Dr. Smaranda Diaconescu să îi plătească bioing. Alina Belu cheluielile de judecată.

“Respinge recursul că nefondat. Obligă recurentă-reclamantă la plata către intimată-pârâtă Belu Alina a sumei de 4760 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată (onorariu de avocat). Definitivă”, se arătă în soluția finală.