La data de 1 Iunie Ziua Internațională a Copilului, salvatorii ieșeni sunt alături de copii.

Cu această ocazie pe esplanada Casei Pătrate de pe strada Anastasie Panu și Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din zona Mănăstirii Trei Ierarhi, între orele 10:00 – 16:00 sunt planificate activități de prezentare a tehnicii din dotare, activități de informare preventivă și de acordare a primului ajutor în diferite situații de urgență. Alături de noi sunt polițiștii, polițiștii de frontieră, jandarmii și angajații Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași și cei ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Iași.

Fii pompier, polițist, jandarm pentru o zi!

În același cadru de sărbătoare, în data de 1 iunie, la sediile subunităților de intervenție din Iași, Pașcani și Târgu Frumos, este organizată “Ziua Porților Deschise”, între orele 09:00 – 19:00.

Copiii, dar şi însoțitorii acestora sunt așteptați, atât pe esplanada Casei Pătrate de pe strada Anastasie Panu și Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din zona Mănăstirii Trei Ierarhi, cât și la sediile tuturor subunităților unde, vor afla mai multe lucruri interesante despre intervențiile salvatorilor ieşeni, vor participa la sesiuni de informare preventivă și vor învăța cum să se protejeze în caz de incendiu, cutremur sau în cazul altor situații de urgență. Totodată, ei vor putea „să testeze” câteva dintre echipamentele tehnice din dotarea autospecialelor de intervenție.

Pompierii ieşeni urează “La Mulți Ani!” tuturor copiilor şi îi așteaptă cu „Porțile Deschise”!