Doi sportivi care se antrenează la Iași au cucerit podiumul la Campionatul European de Armwrestling ce a avut loc în perioada 9‑18 iunie, la Chișinău.

Daniel Procopciuc, medic rezident în cadrul Spitalului Clinic “Sf. Spiridon” din Iași a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului cucerind al șaselea titlu consecutiv de campion european, cu ambele brațe. Daniel deține, în total, patru titluri de campion mondial și șase de campion european la armwrestling. Împreună cu Tiberiu Popa, medicul a pregătit un lot format din patru sportivi care au participat la prestigioasa competiție.

Printre aceștia s‑a aflat și ieseanca Andreea Brânză, una dintre cele mai puternice sportive din România, fiind campioană în șase sporturi de contact, printre care rugby, armwrestling și jiu jistsu brazilian. Andreea și‑a învins adversarele din Republica Moldova, Turcia și Ucraina în trei dintre cele patru meciuri, reușind astfel să câștige medalia de argint de la categoria 55 kg braț drept.

Cei doi sportivi se antrenează în cadrul clubului ieșean 201 Academy coordonat de către Bogdan Toma alături de Tiberiu Popa.