𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̗𝗲𝗮𝗻 𝗮 𝗲𝗺𝗶𝘀 𝗰𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘂𝗿𝗯𝗮𝗻𝗶𝘀𝗺 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝗮𝘁 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝘁 𝗹𝗮 𝗟𝗲𝘁̗𝗰𝗮𝗻𝗶, 𝗹𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀𝗲𝗰𝘁̗𝗶𝗮 𝗗𝗡 𝟮𝟴 𝗰𝘂 𝗗𝗡 𝟮𝟴𝗗.

”Am prezentat această investiție pe care Guvernul României o face în județul nostru în urmă cu câteva luni. Proiectul presupune construirea unui Pasaj Rutier în localitatea Lețcani, la conectarea centurii Iașului cu DN28, proiect finanțat prin PNRR. Acest pasaj vine ca o soluție la descongestionarea traficului, dar va rezolva și problema dureroasă a accidentelor rutiere, lucru care a devenit o prioritate importantă.

Nu-mi doresc nimic mai mult decât să putem construi în județul Iași infrastructura rutieră care să răspundă nu doar nevoilor actuale, ci și viitoare, în perspectiva următorilor 10-20 de ani, care să asigure condiții de eficiență și siguranță în trafic, dar și oportunități de dezvoltare economică și social pentru regiunea de NE.

Consiliul Județean Iași va lua toate măsurile la nivel instituțional pentru a prioritiza orice proiect de infrastructură prin care să rezolvăm problemele care țin de blocaje și de siguranță rutieră”, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.